18 вересня 2012
Компанія Carlsberg Ukraine — партнер Всеукраїнського центру «Розвиток КСВ»

Carlsberg Ukraine, один із найбільших виробників пива, алкогольної та безалкогольної продукції в Україні, стала членом Всеукраїнського Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Така співпраця дозволить компанії розширити практику в галузі соціальної відповідальності, а також обмінюватися досвідом із колегами з інших галузей.

Вступ до провідної експертної організації з соціальної відповідальності є природним шляхом розвитку КСВ-практики в Carlsberg Ukraine. Як члени Центру, експерти компанії зможуть брати участь у освітніх програмах організації, а також будуть ділитися своїм досвідом у розробці та впровадженні КСВ-проектів групи.

Варто зазначити, що політика соціальної відповідальності компанії охоплює 8 напрямків: навколишнє середовище, відповідальне споживання, піклування про суспільство, маркетингові комунікації, трудові права та права людини, охорона здоров'я та техніка безпеки, ділова етика, управління поставками. Інформація про КСВ-стратегії підприємства та про прогрес у рамках КСВ, досягнутий за 2010–2011 рр, відображена в першому щорічному КСВ-звіті Carlsberg Ukraine, опублікованому в травні 2012 року. Ознайомитися з документом можна на сайті компанії за посиланням, або на сайті Глобального Договору ООН.

Нагадаємо, що з 2010 року Carlsberg Ukraine є підписантом Глобального Договору ООН, у рамках якого компанія підтримує ініціативи організації, які сприяють розвитку української спільноти, а також захисту екології нашої країни.

Марина Саприкіна, керівник Центру «Розвиток КСВ»: «У рамках співробітництва наш Центр надає своїм партнерам можливості для двостороннього обміну досвідом. На базі Центру діє безліч освітніх програм, в рамках яких експерти компаній-партнерів можуть як отримати нові знання, так і поділитися своїм досвідом. Ми раді, що Carlsberg Ukraine приєдналася до Центру, і впевнені, що така співпраця дозволить зробити спільний внесок у розвиток соціальної відповідальності бізнесу в Україні».

Юрій Бикоріз, Перший заступник генерального директора Carlsberg Ukraine: «Соціальна відповідальність — один із стратегічних напрямків нашого бізнесу. Вступ до експертної організації дозволить нам активніше брати участь у популяризації соціальної відповідальності серед бізнесу. Ми вважаємо, що партнерство з Центром є послідовним і закономірним кроком у розвитку соціальної відповідальності в нашій компанії».