16 серпня 2012
Carlsberg Ukraine підтвердила відповідність міжнародним стандартам ISO

Система менеджменту Київського, Львівського та Запорізького заводів пивоварної компанії Carlsberg Ukraine повністю відповідає міжнародним стандартам. Це підтвердив наглядовий аудит, який компанія проходила у липні-серпні 2012 року. В ході експертизи підприємство підтвердило відповідність інтегрованої системи менеджменту вимогам стандартів ISO 9001:2008 («Системи менеджменту якості»), ISO 14001:2004 («Системи менеджменту навколишнього середовища») і ISO 22000:2005 («Системи менеджменту безпеки харчових продуктів»).

Щорічно виробничі потужності Carlsberg Ukraine — Львівська пивоварня, Запорізький та Київський заводи проходять незалежний аудит, який підтверджує високу якість роботи підприємства. 2012 рік не став винятком. У рамках перевірки підприємств, спеціалісти аудиторської компанії TÜV SÜD Ukraine відзначили професіоналізм та відмінну кваліфікацію співробітників, а також високу дисципліну виробництва. Експерти зазначили, що на підприємстві на всіх етапах виробництва ефективно застосовуються сучасні методи та засоби менеджменту, новітнє програмне забезпечення.

Зауважимо, що сертифікат по кожному стандарту видається строком на три роки, протягом яких щорічно проводиться наглядовий аудит для підтвердження відповідності вимогам.

Нагадаємо, що сертифікація систем менеджменту є добровільною ініціативою компанії Carlsberg Ukraine, у рамках міжнародної політики Carlsberg Group з корпоративної соціальної відповідальності.

TÜV SÜD Ukraine — це офіційний підрозділ німецького концерну TÜV SÜD, світового лідера інспекційних, експертних та сертифікаційних послуг на території України. Серед головних переваг компанії TÜV SÜD Ukraine — штат досвідчених аудиторів та експертів, які надають кваліфіковану допомогу протягом усього ланцюжка створення вартості своїх клієнтів.

Юрій Бикоріз, Перший заступник Генерального директора Carlsberg Ukraine: «Як соціально відповідальна компанія, ми планомірно інтегруємо у виробничі процеси різні програми для збереження теплових, енергетичних та водних ресурсів. Так, завдяки цим програмам з 2009 до 2011 року споживання теплової енергії зменшилось на 20%, споживання електроенергії — на 8%, споживання води — на 17%. Також ми системно розвиваємо проекти, які дозволяють поліпшити умови праці наших співробітників. Ці проекти дозволяють нам відповідати найвищим вимогам міжнародних стандартів ISO. Важливо, що ефективність нашої роботи підтверджують зовнішні експерти, спеціалісти TÜV SÜD Ukraine».