19 березня 2012
Carlsberg Ukraine увійшла до ТОП-10 соціально відповідальних компаній України

Carlsberg Ukraine увійшла у десятку компаній, які є найбільш відкритими та системними в галузі корпоративної соціальної відповідальності за версією журналу «ГVардія».

Рейтинг «Соціально відповідальних компаній України» публікується журналом «ГVардія», ВБ «Галицькі контракти», уже п'ятий рік поспіль. Традиційно він складається на основі аналізу анкет компаній, що надсилаються на адресу редакції видання, а також публічних соціальних звітів та незалежних оцінок експертів — членів експертної ради. У 2012 році до участі в рейтингу були запрошені компанії, що увійшли в список найбагатших компаній України — «ГVардія 500».

Відзначимо, що Carlsberg Ukraine до рейтингу соціально відповідальних компаній України входить не вперше. Члени експертної ради із року в рік відзначають позитивну динаміку компанії в сфері КСВ, завдяки впровадженню ефективних проектів. Оскільки КСВ є важливою частиною стратегії розвитку Carlsberg Ukraine, компанія будує свою роботу на принципах дотримання законодавства, задоволення запитів споживачів та забезпечення найвищої якості продукції. Особливу увагу компанія приділяє безпеці праці, а також багато інвестує в розвиток співробітників та піклування про навколишнє середовище. Такий системний підхід до побудови сумлінних та взаємовигідних партнерських стосунків, а також відвертість та прозорість, дозволяє Carlsberg Ukraine будувати надійний та сучасний бізнес.

Нагадаємо, що на початку березня компанія Carlsberg Group, до складу якої входить Carlsberg Ukraine, опублікувала інтерактивний звіт за підсумками діяльності в рамках КСВ, з яким можна ознайомитися за посиланням. Також цього року Carlsberg Ukraine планує випустити власний детальний звіт щодо КСВ-прогресу компанії в Україні.

Олеся Хошобина, головний редактор всеукраїнського рейтингового журналу «ГVардія»: «Наша редакція досить високо оцінила Carlsberg Ukraine та відзначила її прогрес у рамках КСВ. Порівняно з минулим роком компанія піднялась у рейтингу на 4 пункти. Із року в рік редакція нашого журналу відзначає прогрес українських підприємств у галузі КСВ. Варто відзначити, що цього року при складанні рейтингу ми змінили методику оцінювання компаній: більш чітко регламентували оцінку взаємодії компаній із зацікавленими сторонами, а також запровадили блок оцінки відкритості та системності діяльності компаній з основних напрямків КСВ».

Юрій Бикоріз, Перший заступник Генерального директора Carlsberg Ukraine: «Сьогодні компаніям, щоб досягти успіху, потрібно йти у ногу із часом, дотримуватися загальноприйнятих принципів розвитку бізнесу, одним із яких є КСВ. Соціально відповідальні компанії повинні будувати лояльні стосунки з суспільством, піклуватися про навколишнє середовище, вести справи чесно та відкрито. Це є запорукою успішної та стабільної роботи. Carlsberg Ukraine вже декілька років поспіль розроблює та впроваджує КСВ-проекти, щоб оптимізувати діяльність виробництва та відповідати міжнародним бізнес-стандартам».