14 березня 2012
Інформація про КСВ проекти Carlsberg Ukraine тепер доступна на сайті компанії

Корпоративний сайт компанії Carlsberg Ukraine доповнився новим розділом, який присвячено корпоративній соціальній відповідальності (КСВ). Детальну інформацію про підхід компанії до КСВ, а також про проекти за цим напрямком можна знайти за посиланням

У розділі про корпоративну соціальну відповідальність користувачі можуть ознайомитися з КСВ-стратегією Carlsberg Ukraine, структурою управління соціальною відповідальністю та основними КСВ-напрямками Групи Carlsberg, такими як бізнес-етика, охорона праці та техніка безпеки, навколишнє середовище, трудові права та права людини, маркетингові комунікації та піклування про суспільство. Також у розділі можна отримати інформацію про КСВ-активності компанії.

Важливо відзначити, що завдання нового розділу — сприяти чесному та відкритому діалогу із зацікавленими сторонами компанії: державою, акціонерами, постачальниками, споживачами, партнерами, співробітниками, міжнародними організаціями та мас-медіа.

Світлана Веселовська, начальник відділу зі зв'язків із громадськістю та пресою компанії Carlsberg Ukraine: «Carlsberg Ukraine — динамічна компанія, що швидко розвивається, якій важливо не просто розвивати свій бізнес, а робити це відповідально. Цей принцип — невід'ємна частина стратегії всієї Групи, щільно інтегрований в її діяльність. Ініціюючи та підтримуючи соціальні програми, ми прагнемо внести позитивний вклад у розвиток суспільства та захист екології».