16 лютого 2012
Carlsberg Ukraine — офіційний партнер Case Champ 2012

В березні 2012 року у Києві буде проходити всеукраїнський студентський чемпіонат із рішення бізнес-кейсів Case Champ. Третій рік поспіль офіційним партнером проекту виступає компанія Carlsberg Ukraine.

Case Champ — навчальне змагання, у рамках якого учасникам необхідно розробити рішення для реальних бизнес-ситуацій. Проект, що реалізується у форматі case-study, проходить у три етапи — відбірковий тур, півфінал і фінал. Із відбіркового тура до півфіналу проходить 18 команд, з них до фіналу потрапляє лише 6.

Цього року півфінал чемпіонату відбудеться в Києві 28 березня, фінал — 30 березня. Очікується, що в чемпіонаті візьмуть участь понад 200 команд, що значно посилить дух суперництва.

Варто зазначити, що для участі у проекті потрібно зібрати команду з трьох-п'яти студентів 4-6 курсу або випускників 2010-2011 років, а також надати розгорнуте резюме кожного члена команди англійською. Реєстрацію участі в чемпіонаті відкрито до 28 лютого на сайті

Carlsberg Ukraine є партнером проекту з моменту його заснування. Щорічно провідні спеціалісти компанії діляться досвідом із учасниками чемпіонату і допомагають порадами в рамках підготовки конкурсних пропозицій. Наприклад, в рамках Case Champ 2011 для молодих спеціалістів прочитала лекцію Олена Джагарян, маркетинг-менеджер, відповідальна за такі бренди як «Квас Тарас», Somersby, «Балтика». Під час лекції студенти змогли дізнатися детальну інформацію про запуск нових продуктів на український FMCG ринок.

Гліб Собко, організатор Чемпіонату Case Champ: «Цього року проект дозволить охопити величезну молодіжну аудиторію — понад 10 000 студентів з усіх регіонів країни. Ми впевнені, що у чемпіонаті переможе команда, яка продемонструє справжнє прагнення перемоги, а також глибоке розуміння бізнес-процесів».

Юлія Заболотна, HR бізнес-партнер Carlsberg Ukraine: «Наша компанія підтримує Case Champ, оскільки ми бачимо, що на проект приходять активні та цілеспрямовані молоді люди, для яких важливий їх особистий та професійний розвиток. Ми регулярно підтримуємо цікаві студентські проекти. Окрім цього, ініціюємо власні — вже два роки в нашій компанії діє програма стажувань Grow Faster, що орієнтована на кращих студентів старших курсів та випускників ВНЗ».