7 вересня 2011
«Славутич» підтвердив відповідність стандартам ISO

Пивоварна компанія «Славутич», Carlsberg Group успішно пройшла наглядовий аудит на відповідність всіх трьох заводів вимогам міжнародних стандартів ISO: 9001:2008, 14001:2004, 22000:2005 з систем управління якістю, охорони навколишнього середовища і безпеки продукції. Аудит провела німецька незалежна експертна компанія «TUV SUD Ukraine».

Оцінка проходила з 11 по 19 серпня 2011 року на трьох заводах компанії. Сертифікація по системах менеджменту є добровільною ініціативної компанії в рамках міжнародної політики Carlsberg по Корпоративної соціальної відповідальності.

В ході аудиту було відзначено повну відповідність вимогам стандартів. Експерти «TUV SUD Ukraine» виділили такі сильні сторони компанії, як постановка і досягнення амбітних цілей у всіх сферах діяльності: за фінансовими показниками, з якості та безпеки продукції, а також економії сировини, матеріалів та енергоресурсів. Аудитори відмітили відмінну кваліфікацію співробітників, високу дисципліну та культуру виробництва.

Оцінка показала, що інтегровані системи менеджменту компанії «Славутич» функціонують ефективно і забезпечують виробництво високоякісних марок пива та безалкогольних напоїв, задовольняючи очікування та вимоги споживачів.

Нагадаємо, що сертифікати за стандартами 9001 і 14001 на всіх заводах «Славутич» були отримані сім років тому. Свідоцтво за системою управління безпекою продукції (ISO 22 000:2005 «Системи менеджменту безпеки харчових продуктів») для заводів, розташованих у Запоріжжі та Києві, було отримано в минулому році. У свою чергу сертифікація Львівської пивоварні завершиться після розгляду звіту з аудиту в штаб-квартирі «TUV SUD Ukraine» у Німеччині. Зазначимо, що сертифікат з кожного стандарту видається строком на три роки, протягом яких щорічно проводиться наглядовий аудит для підтвердження відповідності вимогам.
«TUV SUD Ukraine» — це офіційне підрозділ німецького концерну TÜV SÜD, світового лідера інспекційних, експертних та сертифікаційних послуг, на території Україні. Серед головних переваг компанії «TUV SUD Ukraine» — штат досвідчених і кваліфікованих аудиторів та експертів, які надають кваліфіковану допомогу протягом всього ланцюга створення вартості своїх клієнтів. Близько 16000 співробітників працюють в більш ніж 600 офісах в Європі, Америці та Азії для оптимізації технологій підприємства, систем менеджменту і створення ноу-хау.

Юрій Бикоріз, Перший заступник Генерального директора «Славутич», Carlsberg Group: «Відповідність високим стандартам якості — частина стратегії нашої компанії. Ми виробляємо продукцію для людей, і зобов'язані робити це з усією відповідальністю. Оскільки від цього залежить репутація компанії. Крім цього, «Славутич», Carlsberg Group — велика виробнича компанія і ми робимо все, щоб мінімізувати можливий негативний вплив на навколишнє середовище ».