21 квітня 2011
Компанія «Славутич», Carlsberg Group підтримала екологічний проект «Зробимо Україну чистою!»

Пивоварна компанія «Славутич», Carlsberg Group підтримала екологічний проект «Зробимо Україну чистою!». Акція пройшла 16 квітня по всій Україні, і, за попередніми даними, в ній взяло участь понад 11 000 осіб.

Організаторами акції стали провідні компанії України та громадські організації. У Києві в екопроекті взяли участь співробітники компанії «Славутич», Carlsberg Group, які допомагали зробити чистою найближчу до Київського пивоварного заводу зелену зону — Голосіївський парк.

Варто відзначити, що свіжості та бадьорості волонтерам столиці надавав холодний чай «Top Tea» з персиком і лимоном, в основі рецептури якого найніжніші і ароматні верхні листочки чайного куща і натуральний сік — лимонний та персиковий.

«Зробимо Україну чистою!» — громадський некомерційний проект, в рамках якого волонтери з усієї України ініціюють масові прибирання зелених зон.

У 2011 році проект проходить вдруге. За попередніми даними, в рамках акції учасникам вдалося зібрати 5 613 пакетів з пластиковим сміттям, 5264 пакета зі склом і 17 007 пакетів з іншим сміттям.

Олена Джагарян, Менеджер з маркетингу «Славутич», Carlsberg Group: «Наша компанія другий рік поспіль бере участь у проекті, і ми готові підтримувати ініціативу надалі. Прибираючи парк, наші співробітники зробили внесок у спільну велику справу. У цьому році еко ініціативу підтримав і чайний бренд компанії «Top Tea», який є натуральним і екологічно чистим продуктом. Сподіваємося, «Top Tea» надав бадьорості та подарував незабутнє освіження всім учасникам акції.»