21 березня 2011
Група Carlsberg опублікувала звіт з корпоративної соціальної відповідальності за 2010 рік

Група Carlsberg підвела підсумки роботи за 2010 рік у рамках корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Ознайомитися зі звітом компанії про прогрес можна на спеціальному веб-сайті.

Інтерактивний звіт 2010 демонструє статус виконання довгострокових соціальних програм компанії по всьому світу — як у глобальному, так і локальному масштабах. Також у звіті представлено плани на 2011 рік і цілі з КСВ напрямку до 2013 року, чого не було в звіті минулого року. Варто відзначити, що звіт був підготовлений також і в міжнародному форматі GRI.

Корпоративна соціальна відповідальність Групи Carlsberg сфокусована на шести основних напрямках: турбота про навколишнє середовище, суспільство і споживачах, відповідальність щодо постачальників, а також у сфері охорони праці, трудових прав і бізнес-етики.

У 2010 році в рамках кожного з напрямів компанія реалізувала ряд проектів, інформація про яких представлена ​​в інтерактивній веб-доповіді. Наприклад, в Україні була встановлена ​​біогазова утсановка, що дозволяє знизити викиди CO2 в атмосферу та запущено проект очисних споруд. Ознайомитися з цим відеокейсом можна на сайті http://2011.www.carlsberggroup.com/csr/map/Pages/Biogasrecovery.aspx. Також до звіту увійшли програми з відповідального вживання пива в Україні, Росії, Сербії і Великобританії і багато інших ініціатив.

Ознайомитися зі звітом за 2010 рік можна за посиланням www.carlsberggroup.com / csr / map / Pages / default.aspx.

Відзначимо, що вперше звіт про КСВ прогрес Група Carlsberg опублікувала в минулому році.

Юрій Бикоріз, Перший заступник генерального директора «Славутич», Carlsberg Group: «Другий рік поспіль Carlsberg публікує КСВ звіт, і ми бачимо, що завдяки внутрішньому міжнародному співробітництву наші активності стають більш ефективними. Це відображається і на результатах регіональних КСВ-практик. Значна частина ініціатив у нашому бізнесі має довгостроковий характер, особливо, якщо мова йде про виробничі програми. Тому багато результатів ми зможемо побачити в майбутніх звітах ».