23 вересня 2010
Студентський чемпіонат Case Champ стартував за підтримки «Славутич», Carlsberg Group

Розпочався Всеукраїнський чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів Case Champ. Партнером практичного студентського змагання стала компанія «Славутич», Carlsberg Group.

Case Champ орієнтований на студентів старших курсів провідних ВУЗів України, а також випускників 2010 року. Щоб стати учасником чемпіонату, необхідно до 15 жовтня зареєструвати команду з 4 чоловік на сайті проекту. Обов'язковими умовами участі є знання англійської мови, організованість, ерудованість, і, звичайно, амбіційність кожного члена команди.

Фінал чемпіонату Case Champ відбудеться 12 листопада у Києві. На шляху до нього учасникам необхідно буде пройти кілька етапів. Для початку — on-line відбір, який проводитиметься з 11 по 17 жовтня. Протягом тижня учасникам належить вирішити бізнес-кейс, написаний Harvard Business School. Ті з 200 команд, яким це вдасться краще за все, визначить журі, що складається з мідл-менеджменту найбільших міжнародних компаній, в тому числі «Славутич», Carlsberg Group. Експерти відберуть 18 команд, які пройдуть до півфіналу. 10 листопада півфіналісти презентують свої бізнес-рішення, і журі відбере 6 кращих команд для фіналу.

Переможцями чемпіонату стануть 3 команди — 12 осіб. Серед цінних призів — досвід, корисні знайомства, новий рядок у резюме та диплом Case Champ. Адже чемпіонат орієнтований на тих, кому цікаві перспективи, а також особистий та професійний ріст.

Мухаббат Янас, Директор з персоналу «Славутич», Carlsberg Group: «Вміння оперативно і ефективно вирішувати бізнес-завдання - важлива навичка професійного менеджера. Студенти, які беруть участь у Case Champ, чинять дуже правильно, розвиваючи це в собі ще зі студентської лави. Наша компанія завжди рада підтримати перспективну молодь на шляху професійного розвитку. Саме тому ми виступили партнерами чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів».

Єгор Самусенко, засновник Case Champ: «Ми робимо виключно кар'єрний чемпіонат для тих, хто хоче заробляти п'ятизначну суму відразу після закінчення ВНЗ. Під час чемпіонату перевіряються ключові компетенції, які потрібні роботодавцям: вміння презентувати, логічно мислити і працювати з даними, структурувати результати».