20 вересня 2010
«Славутич», Carlsberg Group оголошує про старт програми стажувань для студентів у департаменті маркетингу

Ти ще студент? Тоді у тебе є прекрасна можливість почати свою кар'єру вже зараз! «Славутич», Carlsberg Group запрошує старшокурсників взяти участь у програмі стажувань «GROW FASTER».

Програма «GROW FASTER» розрахована на студентів 3-5 курсів з високою успішністю, знанням англійської мови та бажанням досягти успіху у своїй професії. На сьогоднішній день стажування відкрита в департаменті маркетингу за такими напрямами:

• Робота з ліцензійними брендами (ТМ «Балтика»)
• Робота з локальними брендами (ТМ «Львівське»)
• Робота з непивним напрямком (ТМ «Квас Тарас», ТМ «Top Tea»)

Програма складається з 2 етапів — по 6 місяців. По закінченню кожного етапу передбачається оцінка ефективності роботи стажиста. В результаті успішного проходження оцінки стажист буде переходити на наступний етап або отримувати сертифікат про закінчення «GROW FASTER».

На час стажування за практикантом буде закріплений наставник, який разом з HR-відділом компанії буде визначати основні завдання програми і координувати роботу студента. Графік роботи стажиста в рамках «GROW FASTER» передбачає 5-денний робочий тиждень з повною або частковою зайнятістю.

Завдяки програмі стажування в «Славутич», Carlsberg Group, студенти зможуть вникнути в суть бізнес-процесів і стандартів міжнародної виробничої компанії, а також розкрити свій потенціал, отримати практичні знання і, звичайно, обзавестися новими знайомствами.

Конкурс для претендентів на участь в програмі буде складатися з декількох етапів. До 8 жовтня 2010 проходить відбір резюме, далі, 11-13 жовтня фіналісти пройдуть співбесіду з представниками відділу по роботі з персоналом.Підсумковий конкурсний відбір і презентації завдань відбудуться 25-29 жовтня.

Для участі у «GROW FASTER» необхідно направити резюме до 8 жовтня 2010 на електронну адресу: gf@slavutich.com.

За більш детальною інформацією можна звернутися до відділу по роботі з персоналом «Славутич», Carlsberg Group за тел: +380 44 494 16 14.

Мухаббат Янас, директор з персоналу «Славутич», Carlsberg Group: «Люди — це основний капітал групи Carlsberg. Саме тому ми приділяємо велику увагу освіті співробітників, а також підготовці молодих і талановитих професіоналів.Саме така мета і нової програми «GROW FASTER». Для стажування ми шукаємо цілеспрямованих, ініціативних, енергійних і освічених молодих людей.Адже за ними майбутнє українського бізнесу, в тому числі і нашого ».