21 липня 2010
Компанія «Славутич» виступила партнером 16-тої студентській конференції AIESEC

C 14 по 17 липня пройшла 16-та тренінг конференція з розвитку лідерських якостей Leadership Development Seminar 2010. Організатором заходу виступила молодіжна організація AIESEC. Соціально-відповідальним партнером конференції стала пивоварна компанія «Славутич», Carlsberg Group.

У рамках триденного курсу слухачі змогли відвідати цікаві лекції, взяти участь у семінарах та робочих групах по п'яти напрямках — Лідерство, Маркетинг, Фінанси, Talent management (HR), Продаж.

У рамках конференції студенти ознайомилися з теорією, а також практичними кейсами від топ-менеджерів провідних міжнародних та українських компаній. Такий досвід стане особливо цінним в їх подальшій кар'єрі, відзначають організатори.

Одним із спікерів конференції виступив генеральний директор «Славутич», Carlsberg Group Петро Чернишов, який розповів студентам про успішний запуск і просуванні на українському ринку ТМ «Квас Тарас».

Світлана Веселовська, Менеджер із зв'язків з громадськістю та пресою «Славутич», Carlsberg Group: «Наша компанія підтримує лідерську конференцію вже другий рік, адже ми високо оцінюємо важливість розвитку і підвищення професійних якостей молодих фахівців. Хлопці, які відвідують тренінги AIESEC — це люди з активною життєвою позицією, і ми раді, що можемо підтримати молодь, за якою майбутнє українського бізнесу ».

Лариса Немеш, Віце-Президент з корпоративних комунікацій AIESEC в Україні: «Leadership Development Seminar 2010 вже шістнадцятий раз зібрав більше 150 молодих людей, які отримали можливість познайомитися з провідними лідерами сучасного українського бізнесу і отримати функціональні знання у сфері маркетингу, управління персоналом, продажу та фінансів. Щороку до нас приєднуються нові уч асники, збільшується і перелік представників корпоративного сектору, які з інтересом ставляться до даного проекту. При цьому ми особливо цінуємо ті компанії, які є нашими довгостроковими партнерами, зокрема і «Славутич», яка вже другий раз виступила соціально-відповідальним партнером конференції ».