18 травня 2010
Карта України розквітне у Львові

22 травня о 15:00 на площі біля пам'ятника Т. Шевченкові відбудеться відкриття квіткової клумби. Різнобарвна композиція у вигляді карти етнічних регіонів України стане подарунком ТМ «Львівське» львів'янам до свята Трійці.

З давніх давен у переддень Зелених Свят наші пращури прикрашали свої оселі зеленню та квітами, вітаючи прихід літа та закликаючи землю вродити багатим урожаєм. Піклуючись про рідне місто та продовжуючи старовинні українські традиції, ТМ «Львівське» теж уквітчає своє рідне місто.

Особливістю подарунку від «Львівського» стане розмаїття кольорів та сортів квітів, які будуть викладені на мапі відповідно до 14 етнокультурних регіонів України: Галичини, Волині, Закарпаття, Буковини, Поділля, Полісся, Сіверщини, Наддніпрянщини, Слобожанщини, Запоріжжя, Донщини, Бессарабії, Причорномор'я, Таврії. Власне етнокультурна  барвиста карта від «Львівського» — це данина історії українського народу, його традиціям та звичаям, всьому тому, що є цінністю для першого українського пива. Головна відмінність мапи, висадженої цьогоріч до Зелених свят, — багаторічність квітів. Тепер милуватися красою живої квіткової композиції можна буде кожного сезону.

Відкриття клумби буде проходити, як і завжди, із «Львівським» запалом. На гостей чекатимуть подарунки і розважальна музична програма за участю ансамблю «Орфей» та духового оркестру. Наприкінці свята усі бажаючі зможуть сфотографуватися із картою напам'ять.

Потрібно зазначити, що місто Лева уже вдруге отримає такий красивий барвистий подарунок від першого українського пива. Минулого року на День незалежності України «Львівське» подарувало Львову квіткову карту нашої держави. Ця прекрасна композиція тоді не тільки тішила львів'ян та гостей міста красою, але й стала справжнім досягненням, яке було занесено до Книги рекордів України.

Ось уже 300 років «Львівське» є символом старовинного міста. А приймаючи до уваги той факт, що місто Лева офіційно визнано культурною столицею України та популярним туристичним центром, перше українське пиво намагається підтримувати таку репутацію міста різноманітними активностями.

Відкриття запашної та барвистої карти відбудеться о 15.00 на проспекті Свободи біля пам'ятника Т.Г.Шевченко.

Олександр Руднєв, Директор ВАТ «Львівська пивоварня»: «ТМ «Львівське» шанує традиції та береже сучасність. Саме тому ми намагаємось зробити рідне місто ще красивішим. Цього року ми знов подарували львів'янам різнобарвну карту України із багаторічних квітів, що так сподобалась жителям та гостям Львова минулого року. Сподіваємось такий різнобарвний букет стане ще однією окрасою міста».