7 травня 2010
Алеї лип від львівських пивоварів

У Львові на площі св. Юра та вулицях міста висаджено саджанці лип. Таким чином до заходів із озеленення та благоустрою міста доєдналися працівники ВАТ «Львівська пивоварня».

Сьогодні львівські пивовари заклали невеличкі липові алеї на площі св. Юра та на вулицях Озаркевича, Словацького та Богдана Лепкого. Загалом висаджено 30 саджанців найкращого сорту. Дерева не тільки прикрашатимуть наше рідне місто. Як відомо, цвіт липи має цілющі властивості.

ВАТ «Львівська пивоварня» шанує традицію піклування про рідне місто, долучається до багатьох соціальних проектів, котрі організовують органи місцевої влади, молодіжні, студентські організації. «Львівське» стало одним із меценатів спорудження фонтану на площі біля Оперного театру, долучилася до проведення двох Парадів левів. Завдяки допомозі ВАТ «Львівська пивоварня» була відреставрована аудиторія найстарішого технічного вузу України НУ «Львівська політехніка», встановлено сотню добротних лавочок у історичній частині міста.

Олександр Руднєв, директор заводу ВАТ «Львівська пивоварня»: «Наша ініціатива викликана турботою про довкілля. Підприємству, чия історія пов'язана зі Львовом ще з 1715 року не байдуже, як виглядатиме наше місто і яким повітрям дихатимуть його мешканці. Ми, як будь-яке підприємство. у своїй щоденній роботі для провадження документообігу використовуємо папір. Якщо ми споживаємо, отже, повинні щось віддати натомість. Тому й вирішили посадити липи, котрі додадуть затишку та краси містові Лева. На нашу думку, відповідальне ставлення до довкілля — це один із важливих напрямків функціонування сучасного підприємства. Тому, піклуючись про навколишнє середовище, ми не лише саджаємо дерева, а впроваджуємо на заводі ефективні технології бережливого виробництва».