30 квітня 2010
«Славутич», Carlsberg Group — в десятці найвідповідальніших компаній України

Компанія «Славутич», Carlsberg Group увійшла до десятки соціально відповідальних компаній України за версією журналу «ГVардія». Згідно з дослідженням, яке провело видання, компанія дотримується політики відкритості та надає велике значення КСВ програмам в різних напрямках.

В рейтингу соціально відповідальних компаній журналу «ГVардія» прийняли участь 43 компанії, які працюють в Україні. Фінальний рейтинг було складено на основі аналізу анкет, які заповнили компанії, публічних соціальних звітів, а також в результаті незалежного експертного оцінювання.

Згідно з даними дослідження, українські компанії-лідери КСВ розуміють, що відповідальне ведення бізнесу дає можливість працювати «на перспективу», і тим самим допомагає будувати довгострокові відносини зі співробітниками, партнерами та клієнтами. Окрім цього, такий підхід — це ознака європейського розвитку, як українського ринку в цілому, так і компаній зокрема.

В ТОП-10 найбільш соціально-відповідальних, компанія «Славутич» увійшла завдяки КСВ програмі «Growing responsibly», яка впроваджується у всіх компаніях групи Carlsberg. Соціальна відповідальність «Славутич» сфокусована на 6 основних напрямках: піклування про оточуюче середовище, піклування про суспільство та споживачів, а також політику у сфері охорони здоров'я, трудових прав та прав людини, бізнес-етики. Також одним з важливих напрямків є робота з популяризації відповідального споживання алкоголю.

Юрій Бикоріз, заступник генерального директора «Славутич», Carlsberg Group: «Славутич» — компанія, яка динамічно розвивається. При цьому, ми прагнемо розвивати свій бізнес відповідально, піклуючись про оточуюче середовище, співробітників та споживачів, партнерів та місцеву громаду. Даний принцип є основоположним в стратегії зростання нашої компанії».