17 березня 2010
Carlsberg Group опублікувала звіт про корпоративну соціальну відповідальність

Carlsberg Group підвела підсумки роботи у сфері корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) за 2009 рік. У березні датська група компаній випустила інтерактивний звіт, ознайомитися з яким можна на сайті компанії http://www.carlsberggroup.com.

Соціальна активність Carlsberg Group сфокусована на 6 основних напрямках: турбота про навколишнє середовище, турбота про суспільство та споживачів, відповідальний підхід відносно постачальників, а також політики в сфері охорони праці, трудових прав і бізнесу-етики.

У кожному з цих напрямків компанія реалізувала ряд проектів у різних країнах, які представлені у звіті за 2009 рік. Серед них - збереження водних ресурсів компанією «Балтика» у Росії, програми з відповідального вживання пива в Європі, благодійні освітні програми у Казахстані та багато інших проектів в усьому світі.

Компанія Carlsberg підготувала КСВ-звіт у новому, інноваційному форматі — інтерактивній карті, що розміщена на корпоративному сайті. Інформація про активності оновлюється на карті у міру реалізації програм. Такий підхід дозволяє споживачам легко та швидко одержувати актуальної інформацію з проектів КСВ компанії.

У складанні звіту за 2009 рік взяло участь 475 співробітників групи Carlsberg у різних країнах, які оперативно надали інформацію про КСВ-активності у своїх регіонах.

Звіт доступний для перегляду за посиланням http://www.carlsberggroup.com/csr/map/Pages/default.aspx.

Джанда Кампос, Директор з КСВ Carlsberg Group: «Робота з КСВ - це довгий шлях, і ми тільки в самому його початку. Але з новою системою звітності ми можемо відстежити прогрес, як на локальному, так і на глобальному рівні. Це означає, що компанії, що входять до складу Carlsberg Group, тепер можуть створювати локальні плани активностей і ставити локальні цілі. Таким чином, ми зможемо поліпшити показники КСВ у найближчі роки. Це дозволить нам не просто зростати, але зростати відповідально».

Юрій Бикориз, заступник генерального директора «Славутич», Carlsberg Group: «КСВ  — важлива складова майбутнього «Славутич». Наша компанія дотримується інноваційного і європейського підходу до ведення бізнесу. Тому ми, як частина міжнародної компанії, розуміємо, яку значну роль відіграє корпоративна відповідальність у гармонічному розвитку нашої справи. У цей час «Славутич» вже запустив ряд КСВ проектів, результати яких обов'язково з'являться в інтерактивному звіті групи».