10 липня 2008
ВВН фінансує реконструкцію Києво-Могилянської Академії

Наприкінці червня 2008 року студенти і викладачі Школи Соціальної роботи ім. В. І. Полтавця при Києво-Могилянській Академії відзначили офіційне відкриття відремонтованих і обладнаних аудиторій 307, 309, а також комп'ютерного класу. Всі учбові приміщення були реконструйовані за фінансової підтримки групи підприємств ВВН Україна.

Щоб забезпечити майбутнім соціальним працівникам комфортний і якісний навчальний процес, група ВВН перерахувала 90 тисяч. гривень на капітальний ремонт навчальних приміщень. На ці кошти була проведена повна реконструкція: відремонтовані стіни, підлога і стеля, зроблена заміна вікон і дверей, встановлена нова система освітлення, кондиціонування, куплені нові меблі та інший інвентар.

Надія Кабаченко, керівник Школи Соціальної роботи: «Цей ремонт для нашої школи життєво важлива зміна. Протягом 10 років у нас не було можливості його здійснити. Завдяки реалізації цього проекту значно покращились умови навчання студентів, в аудиторіях стало тепліше, встановлені зручні меблі. Наші студенти відчули себе людьми і з задоволенням ходять на лекції. Соціальна робота специфічна, ми допомагаємо інвалідами, дітям-сиротам, верствам населення, що потребують допомоги і це відкладає певний відбиток на настрій і душевний стан. І нам дуже приємно, що і нас також підтримують і допомагають, а через нас ця допомога відбивається на людях, що потребують нашої уваги. Студенти і викладачі Школи висловлюють глибоку вдячність керівництву і персоналу ВАТ ПБК «Славутич» за реалізацію цього проекту».

Петро Чернишов, генеральний директор групи підприємств ВВН Україна: «Нам було дуже приємно надати допомогу Школі Соціальної роботі при Києво-Могилянській Академії, оскільки тут працюють справжні професіонали, віддані своїй справі. Ми були приємно здивовані відповідальністю і турботою про суспільство людей, які працюють тут. І студенти, і викладачі своєю щоденною працею вносять великий вклад у гармонізацію українського суспільства. Ми ради, що змогли допомогти і внести наш вклад».