17 березня 2017
Святкуємо День святого Патріка разом із Guinness

17 березня 2017 року всі шанувальники легендарного ірландського бренду Guinness мають можливість приєднатися до грандіозного святкування Дня святого Патріка. Традиційно торжество проходить у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні.

День святого Патріка щорічно відзначається 17 березня на шести континентах - від Дубліна до Дубая, від Лондона до Ліми, від Перу до Парижа, від Сіднея до Стокгольма. У цьому році понад 70 мільйонів людей відсвяткують День святого Патріка - національне свято в честь першого єпископа і борця за свободу Ірландії.

Між легендарним стаутом Guinness і Днем святого Патрика існує певний зв'язок. Обидва мають багату спадщину, але важливіше те, що Guinness відображає справжній дух цього свята. Він об'єднує друзів, котрі цього дня разом піднімуть келихи з пивом за спільні цінності та справжню дружбу.

Як завжди, до святкування Дня святого Патріка зможуть долучитися і українські шанувальники ірландського пива й традицій. Відзначимо, що в цьому році ця подія випадає на п'ятницю, а це означає, що на нас чекає цілий вікенд особливих веселощів - Вікенд святого Патрика, 17-19 березня. У ці дні діятимуть спеціальні ціни на пиво Guinness.

Тетяна Тертишна, менеджер із маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Бренд Guinness підтримує святкування Дня святого Патріка по всьому світу, і в цьому році ми хочемо, щоб люди зібралися разом і душевно поспілкувалися за келихом доброго пива. Щиро запрошуємо вас приєднатися до святкування в Україні разом з ТМ Guinness».

Із того самого дня в 1759 році, коли Артур Гіннес підписав договір оренди пивоварні St. James's Gate в Дубліні (Ірландія) терміном на 9000 років, і до цього дня компанія Guinness залишається відданою своїй світової місії, яка полягає в тому, щоб варити пиво неперевершеної якості. Сьогодні пиво Guinness продається у 150 країнах по всьому світу. Воно є невід'ємною частиною пабної культури Західної Європи і швидкими темпами завойовує популярність і в країнах Східної Європи. В Україні бренд Guinness представлений двома легендарними сортами Draught і Original.